تغییر موضوع شرکت سهامی خاص در کرج

تغییرات شرکت | ثبت تغییرات شرکت با مسئولیت محدود در کرج | ثبت تغییرات شرکت سهامی خاص در کرج | ثبت تغییرات شرکت تضامنی در کرج | ثبت تغییرات شرکت نسبی در کرج | ثبت تغییرات شرکت تعاونی در کرج | ثبت تغییرات موسسه در کرج | تغییرات شرکتها در روزنامه رسمی | تغییرات شرکتها روزنامه رسمی | تغییر بازرس شرکت | تغییر بازرس شرکت سهامی خاص در کرج | نحوه تغییرات شرکت با مسئولیت محدود

موضوع شرکت:

موضوع شرکت متاثر از نوع فعالیتی است که شرکت برای آن منظور تشکیل گردیده و ناظر به امور انتفاعی اعم از امور تجاری و غیر تجاری است.تعیین موضوع هر شرکت نشان دهنده ی هدف آن شرکت است.

موضوع شرکت باید به طور صریح،در اساسنامه ذکر شود.تاکید اساسنامه نسبت به تعیین موضوع شرکت در جهت شفافیت و تبیین وظایف،اختیارات و تکالیف مسئولین شرکت تفسیر می شود.بر این اساس هیات مدیره و مدیران اجرایی شرکت نمی توانند سرمایه شرکت را در فعالیت های غیر موضوعه بکار ببرند و یا در تصمیمات و اقدامات خود از حدود موضوع شرکت تجاوز کنند،در صورت تجاوز محل آن ها اثر قانونی ندارد و در صورت افراط و تفریط کلیه مدیران متضامناَ مسئول می باشند.

تغییر موضوع شرکت:

موضوع یا هدف در صورتی که اعضای شرکت صلاح بدانند قابل تغییر، افزایش یا کاهش است.همه ی انواع شرکتها می توانند موضوع فعالیت خودشان را تغییر دهند. لذا چنانچه در اساسنامه ،موضوع شرکت به درستی شامل فعالیت آن نگردد شرکت ها می توانند موضوع خود را تغییر دهند و یا به موضوع قبلی شرکت موضوعاتی را الحاق کنند.

تغییر موضوع شرکت سهامی خاص در کرج

تغییر موضوع شرکت سهامی خاص در کرج

تغییر موضوع شرکت سهامی خاص در کرج

هر گونه تغییر در موضوع شرکت در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده است.مجمع عمومی فوق العاده تجمعی از صاحبان سهام شرکت های سهامی خاص است که به دلیل انجام تغییرات اساسی گرد هم جمع می آیند.در قانون تجارت 1-تغییرات اساسنامه (اعم از بعضی از مواد یا کل اساسنامه) 2-افزایش یا کاهش سرمایه 3-انحلال و نحوه ی تصفیه بر عهده ی این مجمع گذاشته شده است.

هنگام تغییر یا الحاق موضوع باید به امر مجوزی بودن موضوع جدید توجه داشت و در صورت مجوزی بودن موضوع جهت دریافت مجوز لازم از مراجع ذیصلاح اقدام نمود.همان طور که در مقاله های پیش نیز گفته شد،تعدادی از موضوعات فعالیت بدون نیاز به اخذ مجوز قابلیت ثبت نزد مرجع ثبت شرکت ها را دارند و تعدادی دیگر نیز موضوعاتی هستند که بدلیل ماهیتشان قابلیت ثبت را ندارند و با ثبت آن ها موافقت نخواهد شد.برخی دیگر از موضوعات با توجه به تصریح قوانین و مقررات ،قبل از ثبت نزد مرجع ثبت شرکت ها می بایست از مرجع ذی صلاح مجوز اخذ نمایند.این موضوعات شامل 23 ماده هستند. مانند فعالیت های مربوط به امور پولی و بانکی شرکت، موضوع فعالیت شرکتها ی تعاونی، موضوع فعالیت تعاونی فرش دستباف، موضوع فعالیت حج و زیارت و... لذا موضوع جدید و یا الحاقی می بایست قابلیت ثبت را داشته باشد و به موجب تصریح در قوانین غیر قابل ثبت و فعالیت نباشد.

شایان ذکر است جهت مطالعه ی بیشتر در رابطه با موضوعات غیر قابل ثبت و همچنین کلیه ی موضوعاتی که نیاز به اخذ مجوز دارند،می توانید به دیگر مقالات ما در سایت مراجعه فرمایید.

مراحل ثبت تغییر موضوع شرکت:

همان طور که گفتیم،تغییر موضوع شرکت در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده است که متعاقب تصویب و اعلام مراتب به اداره ثبت شرکت ها و آگهی جهت اطلاع عموم انجام می شود.برای تغییر موضوع شرکت 3 هفته زمان لازم است که آگهی تغییرات از اداره ثبت شرکتها اخذ گردد.مرجع صلاحیتدار در شرکت جهت تنظیم صورتجلسه تغییر موضوع، باید همانند سایر تغییرات شرکت مجمع عمومی عمل کند.

مدارک لازم جهت افزایش یا تغییر موضوع شرکت:

_ ارایه صورتجلسه.

_ کپی آگهی تأسیس و روزنامه رسمی تأسیس.

_ کپی روزنامه رسمی آخرین تغییرات در صورت وجود.

_ کپی برابر با اصل مدارک شناسایی تمامی اعضای شرکت.

تغییر موضوع شرکتها متناسب بانوع شرکت ثبت شده

متناسب با نوع شرکت، مبنی بر اینکه شرکت سهامی خاص باشد یا با مسؤلیت محدود، مراحل و شرایط تغییر موضوع شرکت تفاوت دارد.

مراحل تغییر موضوع شرکت سهامی خاص:

_ تشکیل مجمع عمومی فوق العاده.

_ تنظیم یک صورتجلسه و امضای آن به وسیله اعضای هیأت رئیسه.

_دریافت مجوز در صورت نیاز و با توجه به تشخیص کارشناس.

_ تهیه ی لیست سهامداران که در جلسه حضور داشتند و امضای آنها.

_ تحویل اصل صورتجلسه ، لیست سهامداران حاضر در جلسه، اصل روزنامه آگهی دعوت و مجوز اخذ شده به اداره ثبت شرکتها.

مراحل تغییر موضوع شرکت با مسولیت محدود:

_ تشکیل مجمع عمومی فوق العاده.

_ تنظیم صورتجلسه و امضای آن توسط شرکا همگی با قید کردن میزان سهامشان در شرکت.

_ مراجعه به اداره ثبت شرکتها در صورت نیاز به اخذ مجوز از مراجع در رابطه با موضوع  شرکت.

_تحویل استعلام مربوط به مرجع ذی صلاح.

_ دریافت پاسخ استعلام در مهلت مقرر.

_ تحویل پاسخ استعلام و صورتجلسه به اداره ثبت.

_ امضای دفاتر ثبت بعد از تحویل مدارک توسط متقاضی.

در رابطه با صورتجلسات تغییر موضوع شرکت،نکات ذیل حائز اهمیت است:

_ کلیه ی صورتجلسات باید بر روی سربرگ شخصیت حقوقی بعد از اینکه توسط اشخاص ذی سمت امضا شد و بامهر آن شخصیت حقوقی،  تهیه شده و ارسال گردد.

_ مشخص نمودن تغییر کامل موضوع شرکت یا اصلاح مواردی از آن و یا الحاق به موضوع  در صورتجلسه.

_ اخذ مجوز از مرجع مربوطه در صورت نیاز موضوع به اخذ مجوز و تحویل به اداره پست ظرف مدت 3 روز و سپس درج بارکد پستی در سیستم .

_ تنظیم صورتجلسه در چند نسخه و امضای کلیه ی صفحات توسط هیأت جلسه و تحویل یک نسخه به اداره پست و درج بارکد پستی در سیستم.

_ رعایت تشریفات دعوت وفق اساسنامه شرکت و مواد لایحه اصلاحی قانون تجارت ماده 99 در صورت تشکیل مجمع با حضور اکثریت سهامداران.

_ تحویل اصل روزنامه حاوی آگهی دعوت همراه صورتجلسه به اداره ثبت شرکتها و مؤسسات غیر تجاری در صورت تشکیل مجمع با حضور اکثریت سهامداران.

_ درج نام سهامداران حاضردر مجمع و تعداد سهام در لیست و امضای آن و تأیید صحت هیأت رئیسه مجمع و ارسال آن به همراه صورتجلسه به اداره ثبت شرکتها و مؤسسات غیر تجاری.

_ انجام کلیه اقدامات پذیرش صورتجلسات از طریق سامانه اینترنتی.

در صورت نیاز به هر گونه مشاوره،با ما  تماس حاصل فرمایید.

نظر خود را اضافه نمایید

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما بعد از تایید مدیریت در سایت منتشر خواهد شد
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد.

اقــــدامـــات پــس از ثـــبـــت شـــرکـــت

مــــــراحل ثـــــبـــــت بـــــــرند